Doriti sa ne contactati? Sunati-ne la:
031 106 02 94

Servicii oferite de gradinita Garmy Kids

Detalii

Decizia privind modul in care copilul isi petrece timpul liber apartine in totalitate parintilor. In ceea ce-l priveste pe copil stim ca are o energie debordanta pe care doreste sa o consume, este doritor sa stie cat mai multe, sa se miste, sa simta, sa se cunoasca, … de aceea noi credem ca trebuie sa-l convingem sa participe la activitati sportive si recreative Pentru a satisface interesul copiilor,dar si pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, GARMY KIDS organizeaza cursuri optionale de inot, dans si arte plastice, care-i ajuta pe copii sa-si dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, spiritul civic, comportamentul in societate, respectul fata de ceilalti. Le modeleaza caracterul, stimuleaza disciplina si rabdarea, ambitia si capacitatea de a depune efort pentru a obtine rezultatele dorite. Cursurile sunt structurate pe grupe de varsta astfel incat copilul dumneavoastra sa se integreze cat mai usor si se desfasoara de 2 ori pe saptamana, pe toata perioada in care copilul dumneavoastra este in grija noastra.

Cursuri de dans

Printr-o metoda atractiva, placuta si usoara de invatare vom insufla copiilor pasiunea pentru dans, ajutandu-i sa descopere elegantele stiluri standard de dans si energeticele ritmuri de street-dans. Cursurile vor contribui la dezvoltarea armonioasa a copiilor ajutandu-i sa capete o tinuta eleganta, sa-si dezvolte latura creativa si isi stimuleze spiritul competitiv, dar si dorinta de conlucrare. In functie de grupa de varsta copiii invata:

Cursuri de arte plastice

Cursuri de arte plastice urmaresc dezvoltarea talentului si imaginatei celor mici prin transpunerea propriilor perceptii sau emotii in culori si forme. Prin aceste cursuri ei isi pot descoperi si forma valoarea estetica, valoare ce poate crea un drum in viata. Acest tip de „joaca” pentru copii este una dintre cele mai eficiente modalitati de relaxare In functie de grupa de varsta copiii vor invata:

Alte detalii

Alimentatia

Meniul zilnic cuprinde micul dejun, gustare, prânz si gustarea de dupa-amiaza si este conceput astfel Incât sa raspunda nevoilor de nutritie ale copiilor de diferite vârste. Mâncarea este asigurata de o firma specializata si va fi livrata zilnic In sistem catering.

Mâncarea pe care o oferim copiilor este sanatoasa, bogata In proteine si nutrienti esentiali pentru dezvoltarea copiilor. Mâncarea este pregatita, folosind ingrediente proaspete, atent selectionate pe criterii de alimentaţie BIO. Meniul oferit este variat şi echilibrat si este stabilit Impreuna cu cadre medicale, respectând principii nutriţionale necesare In dezvoltarea şi creşterea copilului.

Dotari

Unitatea este dotata cu mobilier atractiv si multifunctional, nou, in proportie de 100% adecvat desfasurarii activitatilor instructiv-educative, calculatoare cu acces la Internet, repartizate in sali de clasa, birouri si cabinete (metodic, medical si de asistenta psihopedagogica). Gradinita dispune de o dotare didactico-materiala foarte buna: jocuri, jucarii, table magnetice, mijloace audio-video (radiocasetofoane, TV color), calculatoare, imprimante, s.a.

Amenajarea salilor s-a realizat pe grupe de varsta: mobilier functional pentru „centrele de interes”, materiale didactice si jucarii pe grupe de varsta, dar si o „minibiblioteca”

Supraveghere video onilne

Pentru linistea parintilor, atunci când nu sunt lânga copii, le oferim posibilitatea de a vedea In orice moment ceea ce fac acestia, printr-un program profesional de supraveghere video. In momentul Inscrierii, parintii vor primi datele necesare pentru accesarea acestuia.